Despre noi

    Succesul nostru depinde in mod direct de succesul afacerilor dumneavoastră. Din acest motiv, feed back-ul primit de la colaboratorii nostrii este deosebit de important pentru noi. Acesta ne ofera certitudinea ca modul de lucru pe care l-am ales este cel corect si raspunde in totalitate asteptarilor clientilor nostrii. Astfel, serviciile pe care le oferim urmaresc patru principii care ne caracterizeaza si ne sustin activitatea.

  • Simplitatea procedurii
  • Profesionalism
  • Seriozitate 
  • Eficienta

    Acestea au constituit in timp atat directiile in care ne-am dezvoltat serviciile dar si criteriile care au stat la baza formarii echipei noastre de traducatori si interpreti de care acum putem spune cu toata taria ca suntem mandri. Echipa noastra este formata din peste 100 de traducatori, angajati permanent sau colaboratori, care si-au demonstrat in timp atat competentele lingvistice cat si cele legate de un anumit domeniu: juridic, tehnic, medical, economic sau de alta natura.

Experienta lor in a oferi traduceri de calitate, in a gasi o exprimare potrivita care sa ofere textului tradus muzicalitate si specificitatea limbii tinta, reprezinta un atu decisiv atunci cand inaintam o oferta catre clientii nostrii

Şi pentru că oamenii sunt diferiţi, este normal ca şi gusturile şi opiniile lor să difere. De aceea, oferim şi servicii de colaţionare a traducerilor, care sunt servicii de corectură şi revizuire a unor traduceri efectuate de alţi traducători. 

Considerăm acest serviciu ca fiind un mod de a pune in acord două abordari diferite, astfel incat la final traducerea sa se ridice la nivelul asteptarilor clientului.

 

Pentru a primi o oferta pentru documentul ce va trebui tradus, apasati aici sau contactati-ne vizitand sectiunea contact!

Traduceri Bucuresti