Alte servicii

    Biroul nostru de traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Traducerile autorizate realizate de noi se adresează atât persoanelore fizice (acte personale sau oficiale), cât şi persoanelor juridice, în diverse domenii (alimentar, economic, juridic, medical, tehnic, IT, etc.).

    Echipa noastră de traducatori profesionişti, autorizati de Ministerul Justiţiei din România, lucrează cu atenţie documentele dumneavoastră pentru a obţine traduceri autorizate de calitate.

Traduceri legalizate

Ca procedură, verificăm textul venit din partea traducătorului, pentru evitarea greşelilor legate de scrierea datelor, cifrelor, numelor, denumirilor etc. Documentul va fi ulterior legalizat notarial intr-un timp cât mai scurt. Implicarea noastră ca birou de traduceri vă asigură obţinerea de traduceri legalizate rapid şi eficient.

Apostilare, Supralegalizari

Corectare traduceri

Revizie specializata

Servicii de Curierat

 

Pentru a primi o oferta pentru documentul ce va trebui tradus, apasati aici sau contactati-ne vizitand sectiunea contact!

Acordam o importanta deosebita sigurantei si confidentialitatii documentelor dumneavoastra. Astfel, pentru orice comanda mai mare de 150 Lei, livrarea se va face in mod gratuit prin serviciul propriu, in limita disponibilitatii sau prin curier!

Traduceri Bucuresti