Procesul de traducere al unui document trebuie ca din punctul dumneavoastra de vedere sa fie unul foarte eficient, care sa respecte atat cerintele legate de calitatea traducerii cat si cele legate de timp, bani, legalizare sau orice alt aspect specific fiecarui proiect in parte.

Este SIMPLU!

Dumneavoastra ne trimiteti materialul care trebuie tradus iar noi va trimitem traducerea. De restul se ocupa echipa noastra! 

Avem nevoie doar de increderea dumneavoastra!

Calculam o pagina ca avand 1900 de caractere (inclusiv spatii), inaintam o oferta personalizata pentru proiectul dumneavoastra, iar odata cu acceptarea acesteia, echipa noastra se va concentra pe oferirea unei traduceri de calitate, respectand totodata termenul de livrare convenit.

 

Prin tot ceea ce intreprindem, urmarim asigurarea unui management al calitatii care sa ofere greutate serviciilor noastre precum si garantia ca orice colaborare inceputa se va transforma in una durabila

 

Pentru a primi o oferta pentru documentul ce va trebui tradus, apasati aici sau contactati-ne vizitand sectiunea contact!

 

Acordam o importanta deosebita sigurantei si confidentialitatii documentelor dumneavoastra. Astfel, pentru orice comanda mai mare de 150 Lei, livrarea se va face in mod gratuit prin serviciul propriu, in limita disponibilitatii sau prin curier!

Traduceri Bucuresti